Thuis tussen het groen

Je merkt het direct: de rust en rijkdom van de natuur. Je voelt je gelijk welkom in de wijk Heijenoord, dichtbij Groot Klimmendaal. Hier aan de rand van Arnhem begint het grote genieten. Wonen op een prachtige locatie en in een bosrijke omgeving. Deze geliefde wijk is volop in ontwikkeling. Met de ongeveer 100 koop- en huurwoningen die hier worden gerealiseerd, bestaande uit een mix van appartementen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen, vind je altijd wel een woning die bij jou past.

Groen wonen, lekker leven

Je woont gemoedelijk tussen het groen. Een plek waar je je kinderen met een gerust hart buiten laat spelen. Waar je je buren ontmoet op straat. Waar je je thuis voelt, zowel binnen als buiten. En waar Landgoed Mariëndaal bijna in je achtertuin begint. Een prachtig heuvelachtig wandel- en fietsgebied.

Alles dichtbij

Leven tussen stad en rust, met alles in de buurt. Dat kenmerkt de Arnhemse wijk Heijenoord. In de buurt is er voldoende aanbod in gezondheidszorg, onderwijs en recreatie. En je bent binnen vijftien minuten fietsen in het gezellige centrum van Arnhem. Met de natuur en stad binnen handbereik vind je hier alles voor een unieke woonbeleving.

Hoe wil jij wonen?

Of je nu een woning zoekt voor jezelf, met je partner of voor het hele gezin; in Heijenoord vind je een diversiteit aan woningen met altijd het comfort van deze tijd. Naast koopwoningen worden er ook (sociale) huurwoningen gerealiseerd. Voor de verdere invulling van het plan bieden wij ruimte aan jouw woonwensen. Meld je aan, vul de enquête in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Planning

Locatie

Heijenoord ligt aan de noordwestkant van Arnhem, langs de Amsterdamseweg, precies tussen nationaal park de Hoge Veluwe en het centrum van Arnhem in. Hier woon je te midden van groen en tegenover het bosrijke Mariëndaal. Met nog geen vijftien minuten fietsen sta je in het hart van Arnhem of op het station. Mét alle voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer om de hoek. In Heijenoord heb je werkelijk alles om je heen.

Aanmelden

Dit unieke woonproject is volop in ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vul de enquête in. Zo weten wij hoe jij hier wilt wonen. We stemmen het plan zoveel mogelijk af op de toekomstige bewoners. Dus denk mee en mis niets over deze te gekke groene wijk!

 

Aanmeldformulier


Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken